Перейти к содержимому


Свернуть чат Чат Открыть чат во всплывающем окне

@  colombina : (19 Декабрь 2017 - 11:41 )

чат жив? завтра опубликую новую статью в блоге

@  trec : (18 Март 2017 - 01:24 )

Немного обновили форум. Извините за перерывчик в работе.

@  ashka : (26 Февраль 2017 - 09:02 ) Добро пожаловать!
@  Пуфик : (26 Февраль 2017 - 01:22 ) Принимайте в семью))
@  бабайка : (24 Февраль 2017 - 10:49 ) Спасибо за предложение, но модератор из меня никакой, я лучше продажи понаполняю))) Или юмор)
@  trec : (24 Февраль 2017 - 10:35 ) Конечно. можно. Может какой-то раздел будете наполнять? Если есть желание, то на форум нужны модераторы.
@  бабайка : (24 Февраль 2017 - 08:36 ) Здрасте, к вам можно?)))
@  ashka : (23 Февраль 2017 - 02:30 ) Daytona про строительство вот http://forum.trec.or...m/32-koniushni/
@  ashka : (23 Февраль 2017 - 02:16 ) ветеринарию закончила на практикантах и как фотографировать копыта.
@  trec : (22 Февраль 2017 - 11:37 ) Daytona, Вы модератор раздела "Ветеринария"
@  Daytona : (22 Февраль 2017 - 08:13 ) окей)
@  ashka : (22 Февраль 2017 - 08:13 ) Daytona попробуй ентерами поразделять сообщения. а то уж сильно плохочитабельно. я ещё удаляла название и ответить перед каждым сообщением (удаляла через автозамену Ctrl H в ворде)
@  Daytona : (22 Февраль 2017 - 08:12 ) на Ваше усмотрение)) я пока сохраняю ветеринарию, можно туда))
@  ashka : (22 Февраль 2017 - 08:10 ) а раздел выбрать?
@  Daytona : (22 Февраль 2017 - 07:59 ) давайте, я не против)
@  trec : (22 Февраль 2017 - 07:53 ) Daytona, так может Вас сделать модератором на пару разделов?
@  ashka : (22 Февраль 2017 - 07:52 ) Для всех. не проходим мимо темы, что добавить на форум, т.к. в чате может затеряться http://forum.trec.or...dobavit-na-sai/
@  ashka : (22 Февраль 2017 - 07:50 ) со строительством хорошая идея. а подразделы к нему?
@  ashka : (22 Февраль 2017 - 07:49 ) первые 2 страницы закончила))
@  ashka : (22 Февраль 2017 - 07:48 ) ага,а как с ногами его соотносить?

Фотография

4.11.2017 Еквітрейл (еквірогейн) - шестигодинна пригода-квест в Тетерів Кантрі


  • Авторизуйтесь для ответа в теме
В этой теме нет ответов

#1 trec

trec

    Администратор

  • Администраторы
  • 778 сообщений
  • ГородКиев

Отправлено 11 Октябрь 2017 - 09:12

1507748718_img_4488.jpgІснує в світі така штука - РОГЕЙН

Вікіпедія: Роге́йн (англ. rogaine, rogaining) — командний вид спорту, який поєднує стратегію й тактику, навигацію на пересіченій місцевості, а також физичну витривалість... Детальніше: https://ru.wikipedia...org/wiki/Рогейн

04 листопада в Україні в клубі Тетерів Кантрі вперше відбудуться змагання з Рогейну в кінному форматі! Звісно, ми запрошуємо на змагання не лише вершників на конях, але й на велосипедах або пішки. Буде важко, весело і цікаво! Шестигодинна пригода-квест у пошуках скарбів!


1507748783_img_4522.jpg
Свіжонаписані правила дисципліни читаймо нижче (автор Константин Борисов):






ПРАВИЛА ЗМАГАНЬ З ЕквіТрейлу (ЕквіРогейну,) (Проект)
ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ.[ред. • ред. код]
1 ЕквіТрейлу - вид спорту, в якому команди за допомогою карти і компаса повинні за певний контрольний час (від кількох годин до однієї доби) набрати найбільшу кількість очок за проходження по вибору контрольних пунктів з числа наявних у районі змагань і позначених на карті.
2. Ці правила проведення змагань з ЕквіТрейлу (надалі - Правила) встановлюють єдиний порядок проведення всіх змагань з ЕквіТрейлу на території Україні. Керівництва, інструкції, положення про змагання та додаткові умови проведення змагань повинні ґрунтуватися на вимогах цих Правил і не суперечити їм.
3. При інтерпретації Правил учасники, організатори та судді повинні виходити з принципів спортивної справедливості, чесної боротьби, взаємоповаги, безпеки та рівності учасників змагань.
4. У Правилах використовуються наступні основні поняття і терміни: «Контрольний час» - встановлений ліміт часу від моменту старту до фінішу для відвідування контрольних пунктів командами.
5. Змагання з рогейну проводяться з контрольним часом від 3-х до 24-х годин. Контрольний час змагань має вимірюватися в цілих годинах.
6. За тривалістю змагання з рогейну поділяються на: - Класичні - 24 години. - Середні - 10 - 12 годин, - Короткі - 5 - 6 годин, - Надкороткі – до 3 годин (на над коротких трасах можливе індивідуальне проходження дистанцій).
7. За способом пересування учасники команд можуть рухатися верхи пішки на велосипеді.
8. У залежності від контрольного часу (п. 1.5 Правил) і способу пересування (п. 1.7 Правил) утворюються формати змагань
9. На одних змаганнях в програму може входити кілька форматів різної тривалості, але поєднання форматів у одній групи (наприклад, 6 і 10 годин) не допускається.
УЧАСНИКИ ЗМАГАНЬ[ред. • ред. код]
10. У змаганнях з ЕквіТрейлу беруть участь команди, які складаються з одного, двох, трьох, чотирьох чоловік, на чемпіонатах Світу і Європи два чи три.
11. ЕквіТрейлу в команду включаються люди будь якої статі старші 14 років.
12. На змаганнях з контрольним часом понад 10 годин, команда, , повинна включати хоча б одного учасника 18 років чи старше.1507748804_img_4544.jpg
13. Учасниками змагань не можуть бути члени суддівської колегії, а також особи, які брали участь у підготовці карти змагань, плануванні розташування та постановці контрольних пунктів.
14. Учасники змагань зобов'язані:
15. Планувати і реалізовувати свій шлях пересунення у відповідності зі своїм рівнем фізичної та технічної підготовленості.
16. Надавати будь-яку допомогу іншим учасникам змагань лише у випадку, якщо вони отримали травму або перебувають у стані, що загрожує їх життю і здоров'ю. Така команда не може бути оштрафована ні за яке правило при наданні такої допомоги.
17. Мати з собою під час змагань обов’язкове спорядження. У разі вимоги будь-якого судді його наявність необхідно представити.
18. Усе взяте із собою з центру змагань спорядження чи обладнання принести назад у центр змагань.
19. Учасникам змагань забороняється:
• Брати з собою на дистанцію собак.
• Застосовувати будь-які інші засоби пересування під час змагань, крім передбачених для формату даних змагань.
• Розводити багаття в районі змагань, окрім ситуацій, які загрожують здоров'ю та життю учасників.
• Залишати сміття в районі змагань, крім місць спеціально відведених для цього організаторами.
• Залишати в районі змагань, окрім центру, продукти харчування, спорядження чи обладнання до початку змагань з метою їх подальшого використання під час змагань.
• Приймати допомогу (крім медичної) чи співпрацювати з іншими людьми та командами, або навмисно слідувати за іншими командами чи окремими учасниками. За порушення цього пункту обидві команди повинні бути дискваліфіковані за рішенням головного судді. Команди повинні самостійно контролювати під час змагань можливі випадки співпраці і робити все необхідне, щоб вони потім не стали приводом для дискваліфікації.
20. Якщо під час змагань один або декілька учасників захочуть припинити змагання і вийти з команди, то команда повинна повернутися в центр змагань і повідомити про це суддям. Ця команда буде вважатися такою, що завершила змагання. Якщо буде сформована нова команда, то вона може бути, за рішенням суддів, допущена до змагань, але очки, попередньо набрані командою, що завершила змагання, новій команді нараховуватися не будуть.
РАЙОН ЗМАГАНЬ, РОЗТАШУВАННЯ КОНТРОЛЬНИХ ПУНКТІВ
21. Центр змагань повинен розташовуватися по можливості в центрі району змагань.
КАРТА ЗМАГАНЬ
22. Карта змагань видається кожному учаснику змагань, незалежно від кількості учасників в одній команді.1507748860_img_4596.jpg
23. Бажано, щоб карта змагань, що видається учасникам, розміщувалася на одному боці одного прямокутного аркуша паперу. Розміщення карти змагань на кількох аркушах або розбиття карти на кілька фрагментів не рекомендується. Розбиття карти на кілька фрагментів різного масштабу не допускається.
24 Момент надання карти учасникам змагань є моментом старту (годинник ввімкнено) Фактичний старт може відбутися у будь який момент після надання карти у будь якому порядку. На розробку стратегії команда витрачає стльіки часу скільки вважає за потрібне.
РОЗМІЩЕННЯ ТА ОБЛАДНАННЯ КОНТРОЛЬНИХ ПУНКТІВ
25. КП на місцевості по можливості встановлюється так, щоб вона була видна учасникам у світлий час доби з відстані не менше 25 метрів з імовірних напрямів їх підходу до контрольного пункту.
26. Табло КП повинно бути встановлена на висоті від 0.5 до 2 метрів від землі, бажано на рівні очей людини.
27. Якщо частина тривалості змагань припадає на темний час доби, контрольні пункти мають бути обладнати світловідбиваючими матеріалами в достатній кількості.
28. Обладнання на кожному контрольному пункті: Табло КП, засоби електронної відмітки, додаткові засоби резервної відмітки
НОМЕРИ І ВАРТІСТЬ КОНТРОЛЬНИХ ПУНКТІВ
29. Кожному контрольного пункту присвоюється вартість - число, що означає кількість очок, що отримує команда при відмітці на контрольному пункті.
30. Вартість контрольного пункту повинна відображатися в його позначенні (номері).
31. При призначенні вартості контрольним пунктам слід враховувати: - Складність і точність орієнтування, яке потрібно від команд для взяття контрольного пункту, - Важкодоступність місця, в якому розташований пункт (наприклад, пункт розташований на вершині високої гори), - Відстань від центру змагань, - Відстань від сусідніх контрольних пунктів.
СТАРТ І ФІНІШ ЗМАГАНЬ
32. При проведенні змагань з контрольним часом 24 години час старту по можливості повинна бути підібрано так, щоб періоди змагань до і після темного часу доби вийшли приблизно рівними.
33. Протягом змагань команди можуть у будь-який час повертатися в центр змагань для відпочинку, прийому їжі, заміни спорядження. За рішенням Організатора може здійснюватися контроль прибуття і відбуття команд у центрі змагань і може проводитися відповідна відмітка.
34. Фінішувати команди можуть у будь-який час протягом всього контрольного часу формату змагань, в якому бере участь команда.
35. При запізненні команди на фініш в межах 30 хвилин після закінчення встановленого контрольного часу, команда отримує штраф, величина якого залежить від часу запізнення.
36. Кількість штрафних очок за кожну повну чи неповну хвилину запізнення команди на фініш встановлюється Організатором.
37. При запізненні команди на фініш більше ніж на 30 хвилин команда дискваліфікується, і очки за відвідані нею контрольні пункти не зараховуються.
38. Команда вважається фінішувала тільки після фінішу всіх членів цієї команди.
39. Час фінішу команди визначається по фінішу останнього учасника команди.
ПІДВЕДЕННЯ ПІДСУМКІВ ТА РЕЗУЛЬТАТІВ ЗМАГАННЯ.
40. Результати команд визначаються сумою очок за відвідані контрольні пункти. При однаковій кількості очок перевага надається команді, яка здолала дистанцію за менший час.
41. У разі запізнення команди на фініш з набраної командою суми очок за кожну повну чи неповну хвилину запізнення віднімається штраф у розмірі визначеному Організатором змагань.
42. Команді, яка набрала більшу кількість очок, а при рівності очок має менший час проходження дистанції присуджується більш високе місце.
43. Якщо кілька команд мають однакову кількість очок і час фінішу (час фіксується з точністю до секунди) їм присуджується однакове місце. Після команд, що показали однаковий результат, залишається стільки незайнятих місць, скільки команд мають однаковий результат, мінус одиниця.
44. Якщо контрольний пункт на місцевості був розташований неправильно, то команди, які відмітилися на такому пункті, повинні отримати за нього очки. При цьому команди, які доведуть суддям що вони відвідали правильне місце розташування контрольного пункту (залишили на місці КП свій контрольний талон або номер), також повинні отримати за нього очки.
45. Якщо засоби відмітки на контрольному пункті відсутні або були непридатні для використання, то команди повинні отримати за нього очки, якщо вони після фінішу повідомлять про це суддям і доведуть що вони відвідали цей пункт
46. Після закриття фінішу на протязі 1 годин приймаються протести. У випадку виявлення порушень правил проходження дистанцій організатори мають право внести зміни в підсумкові результати.
ХАРЧУВАННЯ УЧАСНИКІВ
47. При проведенні змагань з контрольним часом 10 годин і більше має бути організований один або декілька пунктів харчування учасників як в центрі змагань, так і за його межами.
48. При проведенні змагань з контрольним часом 12 годин і більше окрім центра змагань дозволяється організовувати додатковий пункт харчування учасників на дистанції.
49. На пунктах харчування повинні бути, як мінімум: - Питна вода; - При середньодобовій температурі повітря нижче +10 градусів Цельсія гарячий чай (окріп); - Продукти з високим вмістом вуглеводів (наприклад, цукор, печиво, банани та інше ); Рекомендується організовувати гаряче харчування учасників.
50. Пункт харчування в центрі змагань повинен почати роботу не пізніше 6 годин після старту змагань і закінчити роботу не раніше, ніж через годину після закінчення контрольного часу змагань.
51. Якщо пункти харчування обладнані в центрі змагань, то вони повинні почати свою роботу не пізніше 4 годин після старту змагань і закінчити роботу не раніше 2 годин до закінчення контрольного часу змагань.
52. У разі якщо в районі змагань відсутні природні джерела якісної питної води або їх недостатньо, то Організатор повинен забезпечити розміщення в районі змагань пунктів з питною водою, кількість яких має бути таким, щоб учасникам не доводилося носити велику кількість води із собою. Питна вода на таких пунктах повинна бути забезпечена протягом усього часу змагань.

1507748661_36406221.jpg

Читать дальше




Количество пользователей, читающих эту тему: 0

0 пользователей, 0 гостей, 0 анонимных